Energietarieven vergelijken

Uw energierekening wordt enerzijds opgebouwd uit uw energieverbruik en anderzijds wordt deze bepaald door het energietarief. Energietarieven bestaan uit een tarief voor elektriciteit en een energietarief voor gas. De energietarieven voor elektriciteit worden uitgedrukt in kWh (kilowattuur) en voor gas in kubieke meter. U bent vrij om te kiezen voor de leverancier met het laagste energietarief. Bent u benieuwd naar de actuele energietarieven en energietarieven voor 2013, sla dan direct uw slag. Vergelijk energie en wij verzorgen kosteloos uw energie overstap.

Besparen op uw energierekening

De energietarieven van de verschillende energieleveranciers kunnen sterk van elkaar verschillen. Nog niet eerder hebben zoveel mensen besloten van energieleverancier over te stappen. In 2012 zijn liefst 2 miljoen Nederlandse huishouden veranderd van energieleverancier. Zij hebben gekozen voor goedkopere energietarieven. Voor 2013 is de verwachting dat nog meer mensen energietarieven vergelijken en zullen overstappen. Ieder jaar energie vergelijken om te bekijken hoeveel u nog kunt besparen is een goed idee, omdat energietarieven ieder jaar kunnen veranderen. Voor 2013 hebben onder meer NUON en Essent een verlaging van de energietarieven doorgevoerd.

Energieprijzen, waar kan ik deze vinden?

Energieprijzen van alle energieleveranciers vindt u in 1 overzicht wanneer u deze Vergelijkt. Wanneer u een dubbele meter heeft vult uw verbruik overdag en uw verbruik 's nachts in. Wij vergelijken de energieprijzen van overdag en de energieprijzen voor 's nachts met elkaar. Verder vult u uw postcode in en ons energie vergelijkingstool laat overzichtelijk zien wat de energieprijzen zijn en wat de totale energiekosten zijn bij de verschillende leveranciers. De goedkoopste energieprijzen ziet u direct bovenaan verschijnen. Hierdoor kunt u tot € 700 per jaar besparen op uw energiekosten.

Op internet zijn er ook andere partijen waar u kan energie vergelijken , die u helpen bij een goed onderzoek naar energie.